Acasă Tips&Tricks Blue Air lanseaza abonamentele Blue Benefits !

Blue Air lanseaza abonamentele Blue Benefits !

de Calatorul Multumit

Blue Air a lansat la inceputul lunii noiembrie abonamentele Blue Benefits ! Platind o anumita suma pe an beneficiati de reduceri la achizitionarea biletelor de avion si a bagajului de cala pentru 2 pasageri, pentru 4 pasageri sau un grup de pana la 9 pasageri. Acestea sunt echivalentul abonamentelor Wizz Air Discount Club pe care Wizz Air le foloseste de ceva timp.

Abonamentele sunt nominale pentru 1 pasager iar numarul de parteneri de calatorie pe care ii poti aduce variaza in functie de abonamentul ales. Pasagerul care este titular de abonament trebuie sa calatoreasca pe zborul ales.

Reducerile de care beneficiati cu aceste abonamente sunt:

-12 euro reducere / segment de zbor

-6 euro reducere la bagajele de cala / segment de zbor.

Cu cat zburati mai des cu Blue Air folosind abonamentul care vi se potriveste, cu atat sumele pe care le economisiti sunt mai mari. Aceste abonamente renteaza daca sunteti calator frecvent.

 

Rezerva zboruri cu motorul de cautare rapida KIWI

 

Rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice cu TIQETS !


Exista 3 variante de abonamente

Abonamentul TOGETER – pot calatori 2 pasageri care beneficiaza de reduceri (1 pasager titular de abonament+1 partener de calatorie). Cost 40 euro/an.

 

Abonamentul FAMILY– pot calatori 4 pasageri (1 pasager titular de abonament+3 parteneri de calatorie). Cost 75 euro/an.

 

Abonamentul FRIENDS – pot calatori pana la 9 pasageri (1 pasager titular de abonament+8 parteneri de calatorie). Cost 150 euro/an.

 

Rezerva o cazare pentru vacanta ta cu BOOKING !
Booking.com

 

In plus, Blue Air ofera celor care achizitioneaza unul din abonamente pana la data de 19.11.2019 si serviciul Flex pe 1 an intreg ! Aceasta presupune ca nu vei mai plati taxa de modificare a datei zborului tau daca nu vei mai putea zbura in datele alese de tine initial.

Cumpara abonamentul Blue Benefitis pe care il doresti de aici !

 

Rezerva o masina pentru vacanta ta de la RENTALCARS !

 

Rezerva un transfer rapid de la aeroport spre centru, din mai multe orase din Spania, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Cehia, Malta, Islanda, Polonia sau Olanda cu autocarele TERRAVISION !


 

Foto credit Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii