Acasă Destinatii turistice Evenimentele lunii aprilie 2018 din Roma

Evenimentele lunii aprilie 2018 din Roma

de Calatorul Multumit

Bine ai venit primavara! In aprilie se sarbatoreste ziua Romei iar evenimentele se tin lant. Nu va mai spun de festivalul inghetatei de la sfarsitul lunii.

1 aprilie – Pastele. Urarea italienilor este Buona Pasqua!

2 aprilie – a doua zi de Paste numita Pasquetta la italieni. Toata lumea este libera si majoritatea italienilor aleg sa iasa la un picnic in afara orasului. Puteti explora Roma in liniste.

4-10 aprilieRendezvous este un festival dedicat noilor filme franceze care se va desfasura in mai multe teatre din Roma. Programul este aici.

8 aprilie – se da startul in Maratonul Romei. Chiar daca nu veti participa la tot maratonul puteti sa va inscrieti la Fun Run din cadrul maratonului. Detalii aici.

11 aprilie – se deschide expozitia Canaletto care celebreaza 250 de ani de la moartea artistului venetian. Expozitia include 68 de picturi, desene sau documente si va fi deschisa pana in 19 august. Locatia este Palazzo Braschi. Program: marti-duminica 10-19. Lunea inchis. Detalii aici.

13 aprilie – concert Lana del Rey la Palalottomattica in Roma. Bilete aici.

14 aprilie – incepe Outdoor Festival dedicat culturii dintr-o mare metropola cum este Roma.

Spectacole de arta, muzica, conferinte va asteapta in fiecare weekend in Mattatoio in Testaccio. Festivalul se va incheia in 12 mai. Detalii aici.

21 aprilie – La multi ani, Roma! Roma va implini 2.771 de ani si face cinste cu intrari gratuite la muzeele orasului.

Tot astazi se va redeschide si gradina de trandafiri a orasului cu nu mai putin de 1.100 de specii ce provin din toata lumea. Intrarea este libera.

Locatia: via di Valle Murcia, 6 (Aventino), metrou B – statia Circo Massimo.

28 aprilie1mai: Festivalul Inghetatei se reintoarce la Pincio Terrace. Cu un singur bilet poti degusta fiecare aroma si la sfarsit poti vota favorita ta. Detalii aici.

Articolul va fi actualizat cand va aparea un nou eveniment.

Foto Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii