Acasă Noutati travel Revelion 2023 Dubai va fi sarbatorit cu celebrele artificii

Revelion 2023 Dubai va fi sarbatorit cu celebrele artificii

de Calatorul Multumit
artificii Dubai | artificii Burj Khalifa | revelion in Dubai |

artificii Dubai | artificii Burj Khalifa | revelion in Dubai |

Revelion 2023 Dubai va fi sarbatorit cu celebrele focuri de artificii in locurile consacrate: Burj Khalifa, Hotel Atlantis, Global Village.

La Burj Khalifa spectacolul de artificii se anunta ca va fi incendiar la fel si show-ul de lasere. Alege cele mai bune localuri unde poti sa iti rezervi o masa in noaptea de Revelion 2023, de la Downtown Dubai pana la localuri de pe plaja sau din zona mallurilor.

 

Atlantis The Palm

Locuri in aer liber unde ai putea vedea spectacolul de artificii de la Atlantis sunt cele 2 plaje Black Palace Beach si Kite Beach in apropiere de Burj Al Arab Jumeirah. Concertul de Anul Nou va fi sustinut de nimeni alta decat Kylie Minogue.

Iar de la The Pointe, Dj Alban si Ron vor mixa pentru tine in timp ce te bucuri de o priveliste superba spre fantana The Palm.

Vor fi instalate 10 ecrane imense pe care se vor putea urmari spectacolele cu artificii de Revelion la: Burj Khalifa, Burj Al Arab, Al Seef, The Beach, La Mer, The Pointe, Global Village, Dubai Frame, Dubai Festival City Mall si la Atlantis The Palm.

 

La Global Village in 2022 Revelionul va fi sarbatorit de 7 ori. Vei putea canta La multi ani de 7 ori! De la ora 20.00 la Global Village va fi sarbatorit Revelionul in Filipine, apoi la 21.00 in Thailanda, la 22.00 in Bangladesh, urmata de India, Pakistan, etc.

 

Concerte 

Vor fi si cinci concerte speciale astfel: rapperul Nelly va concerta la Drai’s Dubai; cantaretul de R&B Ne-Yo la White Beach; Jonas Blue si Jax Jones la Zero Gravity; Race 2020 Badshah va concerta la Meydan Grandstand.

 

Citeste articolele noastre despre Dubai si Abu Dhabi:

Cum am petrecut Revelion 2019 in Dubai

Ce poti face cu 60 lei-50 aed- in Dubai?

Ghidul atractiilor din Dubai si Ghidul atractiilor din Abu Dhabi

Info despre transportul in comun prin Dubai

Parcul acvatic Atlantis Aquaventure

Plaja Corniche si Marea Moschee

Observation Deck si Emirates Palace

 

Foto Calatorul Multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii