Acasă Tips&Tricks Plaje cu intrare lina in apa

Plaje cu intrare lina in apa

de Calatorul Multumit
plaje cu intrare lina in apa | plaje cu nisip | cele mai frumoase plaje |

plaje cu intrare lina in apa | plaje cu nisip | cele mai frumoase plaje |

Plaje cu intrare lina in apa, cu nisip sau pietricele, cu sezlonguri sau la liber. Acestea sunt unele dintre cerintele turistilor care se pregatesc de vacanta si sunt in cautare de plaje.

Locatii: Cipru, Turcia, Grecia, Malta etc.

 

 

Plaje cu intrare lina in apa din CIPRU

LARNACA

Plaja Finikoudes este o fasie lata de nisip de 0,5 km si se continua cu o alta plaja, McKenzie beach. Plaja Finokoudes este o plaja cu nisip din categoria Blue Flag. Ambele plaje au toate facilitatile, ape cristaline cat si posibilitatea de a inainta mult in larg iar nivelul apei sa creasca foarte lent. Pe faleza gasiti o multime de restaurante si localuri care va servesc inclusiv meniul in limba romana. Hoteluri pe plaja: Hotel Zodiac, Tuck Inn si Krasas Beach Apartments.

 

AYIA NAPA

Plaja Nissi are un nisip fin, intrare lina in apa si cateva hoteluri cu servicii foarte bune in preajma. Hoteluri: Nissi Beach Resort si Vassos Nissi Plage.

 

Cipru | plaje cu intrare lina | Aya Napa |

Cipru | plaje cu intrare lina | Aya Napa |

 

Plaje cu intrare lina in apa din GRECIA

 

Insula EGHINA

Plaja Agia Marina o fasie de nisip fin care se continua si in apa. Plaja cu toate facilitatile. Cazari recomandate: Hotel Acqua Marina 4* si Hotel Oasis.

 

RIVIERA ATENEI

Plaja Glyfada si plaja Asteras sunt situate la 3 kilometri distanta intre ele chiar pe Riviera Atenei. Sunt cele mai frumoase plaje cu nisip si au toate facilitatile. Recomandari: Palmyra Beach Hotel si Sea View Hotel.

 

 

CRETA

Bali beach  Este accesibila din soseaua principala care leaga Heraklion de Chania, fiind situata la 30 km est de Rethymno si 43 km vest de Heraklion. In apa sunt din loc in loc pietre asa ca va prind foarte bine papucii de stanca. Plaja are faleza cu restaurante fiind dotata cu toate facilitatile si ca recomandare Hotelul Bali Diamond.

 

 

HALKIDIKI – Bratul Sithonia

 

Sarti beach din localitatea cu acelasi nume este o plaja lunga cu nisip impartita intre numeroasele beach baruri, hoteluri dar i-au mai ramas si portiuni libere. Cazari recomandate: Vrahakia Apartments si House Kostas.

 

Kalamitsi beach, o plaja intinsa si nisipoasa din sudul bratului Sithonia cu facilitati de sporturi acvatice (hidrobiciclete cu tobogan, paddling, etc.). Situata intr-un golf, spre dreapta are o stanca destul de aproape de mal in jurul careia aveti posibilitati de a face snorkelling. Cazari recomandate: House Meltemi si House Aggeliki.

 

Kalogria beach are locuri cu parcare platita dar exista si varianta gratis, daca mai gasesti. Au portiuni de plaja amenajate cu sezologuri si umbrele cu 6 euro/zi. Intrarea in apa este lina iar in departare este o insulita spre care se poate inota. In jurul insulei, puteti face snorkelling, puteti vedea multi pesti colorati acolo. Cazari recomandate: Moriel Seaside Home Suites, Casa Bloo 360, Anthemus Sea Beach and Spa.

 

Plaja Dionisiou, situata langa localitatea Nea Moudania. Este o fasie lunga, lunga de nisip cu facilitati, beach baruri, dusuri, cabine de schimb. Intrarea este lina foarte putin timp apoi se urca pe o portiune de platforma ce era acoperita de un covor marin pufos. Dupa aceasta zona, urmeaza nisip alb si fin, iar adancimea nu trece de 1.5-2 m. Apa are o frumoasa nuanta de verzui.

Cazari recomandate: AM Beach House si Dream Apartments.

 

Dionisiou beach | plaje Halkidiki | Calatorul multumit

Dionisiou beach | plaje Halkidiki | Calatorul multumit

Plaje cu intrare lina in apa din MALTA

 

Plaja Mellieha, plaja cu nisip, intrare lina in apa si toate facilitatile. Recomandari de cazare:  db Sea Bank ResortHotel VIU57, Pergola Hotel & Spa.

Plaja Golden Bay, plaja cu nisip auriu, cateva hoteluri in zona si apusuri superbe. Recomandari de cazare la Radisson Blue Resort and Spa 5*.

 

Plaje cu intrare lina in apa din TURCIA

 

ALANYA

Plaja Kleopatra este o plaja cu nisip, cotata Blue flag care se intinde pe 2 km, cu ape cristaline si unde poti vedea un apus spectaculos.

Poti sa iti iei cazarea chiar la un hotel de pe plaja Kleopatra !Iti recomandam Riviera Hotel & Spa 4*!

 

ANTALYA

Plaja Konyaalti se intinde din vestul orasului Antalya pana la baza muntilor Beydaglari pe 7 km. Este o plaja cu pietricele, asa ca papucii de stanca ne-au fost de folos. S-a construit o faleza frumoasa si sunt si cateva hoteluri pe care vi le recomandam chiar pe plaja: Porto Bello Hotel 5 *, Megasaray Westbeach 5*.

 

 

FETHIYE

Plaja Calis are o lungime de 5 km fiind cu nisip si pietricele. Plaja este la distanta de cativa kilometri de oras si de trafic fiind intr-o zona linistita. In zona plajei sunt cateva agentii de turism care vand cateva croaziere, sunt restaurante, cateva magazine si hoteluri chiar pe faleza ca Hotel Delta, Hotel Berlin sau Sunset Beach Villas.

 

KUSADASI

Plaja Ladies Beach areintrare lina in apa, apa cristalina, este cu nisip si toate facilitatile. In apropiere este faleza cu numeroase restaurante si mici magazine cat si hoteluri. Are portiuni de plaja cu sezlonguri cat si la liber.

Poti sa iti iei cazarea chiar la un hotel de pe plaja din Kusadasi! Iti recomandam Hotel Sergent situat chiar pe plaja.

 

MARMARIS

Plaja Karaincir

O plaja cu tot ce iti poti dori: nisip fin, curat, sezlonguri si umbrelute, acces foarte lin in apa, restaurant pe plaja, nu foarte aglomerata. Plaja si in apa gasesti numai nisip, nu sunt necesari papucii de stanca. Se inainteaza o portiune mare prin apa pana cand nivelul apei creste si se ajunge la geamandura.

Distanta din Marmaris este de 57 km fiind situata in directia localitatii Datca. Poti sa iti iei cazarea chiar la un hotel de pe plaja Karaincir! Iti recomandam  Hotelul Datca Doris si Hotel Kalina

 

Long Beach, plaja orasului Marmaris este cu nisip si se intinde pe cativa kilometri. Este intesata de restaurante, baruri, cafenele, magazine. Ziua te bronzezi pe sezlong si faci consumatie iar seara se intind mesele si iei cina.

 

Plaja Icmeler este situata la numai 8 km de Marmaris. Poti ajunge cu taxi, cu watertaxi din Marmaris, cu masina sau cu dolmos (transportul local cu microbuze). Este o plaja cu nisip, are zone libere cat si zone cu sezlonguri cu plata.

Pe faleza sunt numeroase hoteluri si restaurante. Se pot practica sporturi de apa. Poti sa iti iei cazarea chiar la un hotel de pe plaja Icmeler !Iti recomandam  Sea Star HotelHotel Aqua si Hotel Elite World.

 

OLUDENIZ

Kumburnu beach, plaja Lagunei albastre din Oludeniz este in culorile fantastice de la albastru, la acvamarin, la verde si turcoaz.

Situata intr-un parc natural, zona este protejata astfel ca nu sunt permise constructii si nici sa ramai peste noapte in laguna. Intrarea este libera, nu se plateste nimic. Plaja este cu nisip fin si cu pietricele micute fiind cotata Blue Flag. Este dotata cu toate facilitatile, sezlonguri, umbrele, beach bar, toalete, dusuri si cabine de schimb. Va putem recomanda cazari in Oludeniz: Ecclezia Hotel si Jade Hotel.

 

plaja Oludeniz | Laguna albastra | Oludeniz | Turcia |

plaja Oludeniz | Laguna albastra | Oludeniz | Turcia |

 

Citeste despre plaje in urmatoarele articole:

Plajele din Marmaris

Plajele din Creta

Plajele din Halkidiki, bratul Sithonia

Lacuri cu plaja in Romania

Plajele din Santorini

Foto articol si coperta Calatorul Multumit.

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii