Acasă Tips&Tricks Cum ajungi de pe aeroporturile Beauvais, Orly si Charles de Gaulle in Paris ?

Cum ajungi de pe aeroporturile Beauvais, Orly si Charles de Gaulle in Paris ?

de Calatorul Multumit
transfer aeroport Paris | aeroport Paris |

transfer aeroport Paris | aeroport Paris |

Transfer aeroport Paris de pe oricare din cele 3 aeroporturi, Beauvais, Orly si Charles de Gaulle (Roissy) catre centrul orasului.

Din BeauvaisWizz Air zboara catre: Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Suceava, Timisoara.

Din Beauvais, Ryanair zboara catre: Cluj, Iasi.

Din Charles de GaulleTarom si Air France zboara catre: Bucuresti.

Daca vrei sa te transferi la Disneyland Paris, ai toate detaliile aici. 

 

aeroporturi Paris | Calatorul multumit |

Bilete la muzee, palate si galerii in Paris numai cu Tiqets ! Fara cozi, primesti pe telefon biletul la acelasi pret ca la ghiseu!  Detalii pe bannerul de mai jos.


Sunt cazuri cand vacanta ta poate sa ia o intorsatura neasteptata in momentul in care zborul tau este amanat, suprarezervat, pierdut in momentul cand treci printr-o escala sau chiar anulat.
Verifica >> AICI << sau click pe bannerul AIRCASHBACK pentru a vedea daca esti eligibil pentru o compensatie de pana la 600 eur!

Aeroportul Beauvais

Deserveste companiile low-cost si este situat la 85 km de Porte Maillot, Paris.

 

Transfer cu autocarele Teravision

Autocarele Terravision te transfera din Aeroportul Beauvais la Porte Maillot, Paris in 90 minute.

Pret bilet achizitionat online 16.9 euro/sens/pers si 29.9 euro /dus-intors. 

In caz ca zborul tau are intarziere, biletul va fi valabil la urmatoarele plecari. 

Rezerva biletul tău de transfer de pe  LINK, banner sau buton Rezervari bilete Terravision

Statia de metrou Porte Maillot, unde te va lasa autocarul Terravision este situata pe Linia 1 si are conexiuni cu RER C.

Legaturi directe cu metroul, de la Porte Maillot: 8 statii de metrou pana Muzeul Luvru, 4 statii de metrou pana La Defense sau 14 statii de metrou pana Gare de Lyon.

 

Autocarele Aero Bus

Autocarele Aero Bus (partener Flibco) fac transferul intre aeroport si Porte Maillot (adresa Boulevard Pershing nr.22-24). Pret bilet 16.9 euro/sens/pers. Durata transferului 1 ora si 15 minute. Rezervari aici sau pe bannerul de mai jos.


 

Un taxi de la aeroport spre centrul Parisului costa circa 130 euro ziua si 150 euro noaptea.

 

Daca vreti sa ajungeti la Disneyland Paris, aveti un articol dedicat despre aceasta atractie, detalii aici.  Aflati informatii despre preturi, hoteluri, transfer, atractii si show-uri la Disneyland. 

NOU! Poti rezerva transfer direct din Aeroportul Beauvais la Disneyland Paris cu Terravision, detalii aici.  Introduci plecare din Beauvais Airport (Disneyland) si selectezi sosire la Disneyland Chessy Marne La Vallee.  Durata calatoriei este de 40 minute si costa 33 € adult /sens si 28 € copil/sens. 

 

Vrei sa vizitezi Parisul? Parcurge ghidul nostru despre atractiile din Paris, detalii <aici>. 

 

Aeroportul Charles de Gaulle (Roissy)

Deserveste companiile aeriene de linie si este situat la 30 km de Porte Maillot, Paris.

  • Terravision te transfera intre aeroport si statia Porte de Clichy (RER C si metrou). Durata transfer 55 minute, pret bilet 15 euro/sens. Rezerva biletul tău de transfer de pe  LINK sau buton Rezervari bilete Terravision

 

  • Roissy Bus face transferul intre aeroport si Opera. Pret bilet 16.6 euro/sens/pers si durata transfer 60-75 minute. Detalii aici.

 

  • Autobuzul 350 va transfera intre aeroport si Gare de l`Est. Autobuzul 351 va transfera intre aeroport si Nation.

 

  • RER B va transfera intre aeroport si Gare du Nord si mai departe spre Antony pentru conexiunea cu Aeroportul Orly. Durata transport 60 minute, pret de la 12.5 euro.

 

  • TGV va transfera din aeroport pana la Disneyland Paris. Marne la Vallée este chiar prima statie dupa aeroport iar calatoria dureaza 10 minute. Un bilet dus-intors costa de la 48 euro/persoana. Biletele le puteti lua fie online sau de la automatele galbene din gara.

 

  • Autocarele Terravision te iau din aeroport si te duc direct la Disneyland Paris (Marne la Vallée). Durata calatoriei este de 45 minute si costa 23 € adult /sens si 17 € copil/sens. Rezerva biletul tău de transfer din LINK.

 

Aeroportul Orly

Este situat la 14 km de Place Denfert-Rochereau, Paris.

  • Orly Bus face transferul intre aeroport si Place Denfert-Rochereau. Pret bilet 11.5 euro/sens/pers si durata transfer 30 minute. Din Place Denfert-Rochereau aveti legaturi cu RER B, metrou liniile 4 si 6.

Legaturi directe de metrou de la Place Denfert-Rochereau: 3 statii de metrou pana Montparnasse Bienvenue, 4 statii de metrou pana la Place d`Italie sau 11 statii de metrou pana Trocadero.

 

  • Autocarele Terravision te iau din aeroport si te duc direct la Disneyland Paris (Marne la Vallée). Durata calatoriei este de 1 ora si 25 minute si costa 23 € adult /sens si 17 € copil/sens. Rezerva biletul tău de transfer din LINK.

 

  • Intre Aeroportul Paris Orly si Charles de Gaulle (CDG) folositi transferul cu Orlyval. Aveti o singura schimbare cu RER B de facut in Antony si va continuati apoi drumul spre aeroportul CDG. Biletul costa 12.05 euro, durata 45 minute. Circula intre 6.00 si 23.35. Detalii aici.

 

Foto coperta transfer aeroport Paris, pixabay

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii