Acasă Vacante Buget 300€+ Plaja la Lido di Jesolo cu 400 euro (zbor Bucuresti sau Cluj si cazare 7 nopti cu mic dejun)

Plaja la Lido di Jesolo cu 400 euro (zbor Bucuresti sau Cluj si cazare 7 nopti cu mic dejun)

de Calatorul Multumit

Lido di Jesolo este o cunoscuta statiune de la Marea Adriatica ce se mandreste cu o plaja de 15 kilometri de nisip fin, prevazuta cu toate facilitatile si cu intrare lina in apa.

Din Lido di Jesolo, treci cu vaporasul in Venetia sau pe insulele Lido Venetia, Murano sau Burano. La aproximativ zece kilometri de centrul statiunii o sa gasesti Punta Sabbioni, un mic port, de unde poti porni pe mare spre Venetia, direct spre Piata San Marco. Biletul ce il iei din Punta Sabbioni este valabil si pe ambarcatiunile publice de transport de pe Canal Grande.

Dupa ora 19, la Lido di Jesolo incep evenimentele serii. Magazinele de inghetata, terasele, barurile, cluburile se afla pe strada principala care, seara se inchide circulatiei autovehiculelor, devenind artera pietonala. In cele 11 piete situate pe Lido di Jesolo se organizeaza pe timpul verii concerte, spectacole sau prezentari de moda.

Perioada 14-21 august

Zbor direct Bucuresti-Venetia Treviso cu Wizz Air 88 euro/persoana.

Zbor direct Cluj-Venetia Treviso cu Wizz Air 125 euro/persoana.

Rezervari pe Wizz Air.

In acest pret aveti inclus un bagaj de mana mare cu dimensiunile 55 x 40 x 23 cm de pana la 10 kg.

  

Cazare 7 nopti

Hotel Marlisa Pier, scor Booking 7.8, camera cvadrupla cu terasa si mic dejun inclus 1250 euro/4 persoane/7 nopti. Deci, 312.5 euro/persoana.

Hotel Menfi, scor Booking 8.4, camera dubla cu balcon cu mic dejun inclus 860 euro/2 persoane/7 nopti. Deci, 430 euro/persoana.

Hotel Emperador, scor Booking 8.0, camera tripla cu mic dejun inclus 1170 euro/3 persoane/7 nopti. Deci, 390 euro/persoana.

Hotel Colorado, scor Booking 7.6, camera dubla cu mic dejun inclus 840 euro/2 persoane/7 nopti. Deci, 420 euro/persoana.

Rezervari pe Booking.

Total zbor+cazare cu mic dejun: de la 400 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto pixabay.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii