Acasă Noutati travel Reducere de 30% la zborurile Flydubai catre 4 destinatii

Reducere de 30% la zborurile Flydubai catre 4 destinatii

de Calatorul Multumit

Flydubai are niste preturi excelente la biletele de avion catre urmatoarele 4 destinatii: Dubai, Colombo (Sri Lanka), Salalah (Oman) si Zanzibar. Trebuie doar sa va hotarati in ce destinatie exotica din cele prezentate ati vrea sa calatoriti din toamna lui 2018 pana la sfarsitul lunii februarie 2019.

Promotia Flydubai va ofera 30% reducere la zborurile cu plecare din Bucuresti catre destinatiile enumerate mai sus, cu conditia ca biletele de avion sa fie achizitionate in perioada – 15 iulie 2018. Perioada de calatorie este din 1 septembrie 2018 – 1 martie 2019.

Pentru Dubai preturile incep de la 161 euro/dus-intors/persoana pentru un bilet la clasa economy iar in acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 7 kg si unul de cala de 20 kg.

Pentru Colombo preturile incep de la 422 euro/dus-intors/persoana pentru un bilet la clasa economy iar in acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 7 kg si unul de cala de 20 kg.

Pentru Salalah preturile incep de la 418 euro/dus-intors/persoana pentru un bilet la clasa economy iar in acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 7 kg si unul de cala de 20 kg.

Pentru Zanzibar preturile incep de la 513 euro/dus-intors/persoana pentru un bilet la clasa economy iar in acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 7 kg si unul de cala de 20 kg.

Rezervari pe Flydubai.

Foto Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii