Acasă Blog Am fost, va povestim: Review F1 circuitul de la Hungaroring, iulie 2018

Am fost, va povestim: Review F1 circuitul de la Hungaroring, iulie 2018

de Calatorul Multumit

Circuitul de la Hungaroring, Budapesta este o destinatie apropiata deoarece deplasarea pana in capitala Ungariei se poate face cu avionul, cu masina cat si cu autocarul sau cu trenul.

De obicei, este important sa iti cumperi cat mai din timp biletul de participare la eveniment, biletul de transport catre Budapesta precum si sa iti rezervi o cazare deoarece sunt mii de participanti.

Perioada de desfasurare a evenimentului F1 a fost 27-29 iulie 2018. Cu biletul tip Acces General am avut acces la Formula 1, Formula 2, GP3 si  Porsche Super Cup.

Biletul tip acces general a costat 100 euro, l-am comandat online si a venit prin curier.

Zona unde se afla circuitul este una dealuroasa prin urmare este excelent ca poti sa stai pe iarba si sa privesti de la inaltime tot ce petrece. Daca aveti bilete cu acces general, cu cat ajungeti mai devreme puteti prinde locuri cu vizibilitate mai buna sau mai la umbra. Fiind luna iulie, in plina vara, trebuie tot timpul sa te hidratezi si e important sa te protejezi de soare. Umbrelele mari de plaja nu sunt permise, nu poti intra cu ele si nici cu sticle mai mari de 1 l de apa. In schimb, cu umbrele mici de ploaie nu a fost o problema.

Daca prinzi cumva si zile ploioase, poti sa te adapostesti in corturile organizatorilor unde vei avea tot timpul acces la specialitati unguresti, bere, racoritoare, bineinteles contracost.

Am urmarit cursa live dar si de pe ecranele instalate iar evolutia cursei era prezentata alternativ in limba maghiara cat si in engleza.

Pe langa bucuria de a participa de la fata locului, de a vedea si de a auzi live totul am venit acasa si cu ceva cumparaturi de la standul oficial F1.

Bineinteles ca in parcare sunt cateva tarabe cu tricouri sau alte materiale ale echipelor participante dar am preferat sa cumpar de la standul oficial F1. Asteptati-va la preturi pe masura, o sapca si un tricou inscriptionat Ferrari ajung impreuna si la 100 euro.

Daca veniti cu masina, aveti parcare gratuita la fata locului. Toaletele sunt suficiente si bine puse la punct. La standurile cu mancare si bautura se poate plati in forinti sau in euro dar numai cash. Am observat ca daca alegeai sa platesti in euro, vanzatorul iti facea pe loc conversia la un curs aproximativ, prin urmare vei avea de castigat  daca folosesti forinti.

Un lucru foarte placut si interesant a fost ca in ultima zi, dupa incheierea cursei si a festivitatii de premiere, publicul are acces direct pe circuit. Vei putea culege „suveniruri surpriza” direct de pe circuit insemnand resturi de bucati de cauciuc de la monoposturi.

Foto si video Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

1 comentariu

Razvan 2021-03-09 - 23:07

Salut, la general ai voie cu scaun/taburet ?

Răspunde

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii