Acasă Blog Pegasus Airlines review zbor Bucuresti-Alanya

Pegasus Airlines review zbor Bucuresti-Alanya

de Calatorul Multumit
review zbor Pegasus Airlines | zbor alanya | review zbor Bucuresti Alanya | foto Calatorul Multumit

review zbor Pegasus Airlines | zbor alanya | review zbor Bucuresti Alanya | foto Calatorul Multumit

Pegasus Airlines review zbor pe ruta Bucuresti–Istanbul-Alanya. Pegasus Airlines are zboruri spre multe destinatii din Turcia cu escala prin Istanbul, aeroportul Sabiha Gokcen. Am cumparat un bilet Essentials care include troler 55x40x20 cm si o geanta de mana.  Numarul de kilograme acceptate depinde daca zborul este in interiorul Turciei sau este international. Nu au fost controale stricte la imbarcare care sa priveasca bagajul pe care il duci la bord. Daca nu treci pe la ghiseul de check-in, nu are cine sa te controleze la kilogramele pe care le duci in bagaje.

avion Pegasus Airlines

avion Pegasus Airlines

Zborurile au fost operate la timp, durata intre zboruri a fost 90 minute – 2 ore jumatate.  Sosirile sunt la parter si urci la etajul 1 pentru plecari-zboruri interne. Nu este complicat, ci doar ca va trebui sa astepti sa ti se puna stampila pe pasaport.

 

Aeroportul Sabiha Gokcen

Aeroportul este bine organizat, in maxim 30-50 minute, depinde daca prinzi coada la controlul pasapoartelor sau nu, poti schimba avioanele.

Istanbul vazut de sus

Istanbul vazut de sus

Din Bucuresti spre Istanbul am zburat cu un Boeing 737-300 NG iar din Istanbul spre Alanya cu un Airbus 320. Personalul de bord trece prin cabina cu gustari si bauturi, care pot fi comandate contra cost pe loc sau chiar in momentul rezervarii biletului de avion. Se ofera servetele umede gratuite pe ruta Bucuresti-Istanbul.

Boeing 737 800 Pegaus Airlines

Boeing 737 800 Pegaus Airlines

Zborul din Romania spre Turcia si retur a fost destul de lejer, puteai sa stai distantat, erau locuri suficiente. Pe zborurile interne este in schimb plin, majoritatea fiind cetateni turci care merg sau revin din statiunile de la malul marii.

 

Bagajele si check-in-ul

Bagajele le-am avut tot timpul cu noi, deci nu am asteptat la banda de bagaje.

Check-in-ul pentru zboruri se deschide cu 2 zile inainte de ora decolarii si este bine sa il faceti pentru a prinde locuri bune. Am observat ca daca il faci aproximativ imediat cand se deschide, sistemul iti aloca automat locuri la fereastra, pentru cei care sunt interesati de asa ceva. Pentru aceasta este necesar sa iti descarci aplicatia Pegasus Airlines din Google Play.

Aeroportul Sabiha Gokcen

Aeroportul Sabiha Gokcen

In aeroportul Sabiha Gokcen erau deschise toate magazinele de duty free si o parte din restaurante. Aveai de unde alege cand era vorba de locuri unde sa mananci ceva. O apa in aeroport costa intre 50-70 lire turcesti.

 

Alte articole despre Turcia

Vacanta noastra in Cesme, Turcia

Impresii si recomandari despre Bodrum

Carduri turistice pentru atractiile din Turcia

 

Foto Calatorul Multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii