Acasă Noutati travel Blue Air introduce in perioada 17-20 martie programul Te aducem acasa!

Blue Air introduce in perioada 17-20 martie programul Te aducem acasa!

de Calatorul Multumit

Blue Air introduce programul „Te aducem acasa” care va functiona doar in perioada 17-20 martie 2020 si va ajuta la repatrierea cetatenilor romani surprinsi departe de casa in momentul instaurarii starii de urgenta. Vor fi un numar limitat de zboruri care includ aeroporturi care nu fac obiectul restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile locale si se regasesc pe lista celor unde Blue Air opereaza. Acest program a aparut ca urmare a solicitarilor facute de romanii aflati in strainatate si care doresc sa revina acasa.

Blue Air a creat un numar de telefon si o adresa de email dedicate exclusiv pasagerilor care doresc sa zboare acasa pana vineri, 20 martie. Folositi contactele de mai jos pentru a face o rezervare noua sau pentru rebooking.

– Formular: https://l.blueairweb.com/flyyouhome

– Email: flyyouhome@blueair.aero

– Telefon: 0040 212 088 630

 

Primul zbor de acest gen anuntat pe pagina de Facebook Blue Air este cel in 18 martie, Larnaca-Otopeni.

 

Incepand cu data de 21 martie 2020, aeronavele Blue Air vor ramane la sol pana la incetarea starii de urgenta.

Toti pasagerii care au zboruri rezervate cu data de calatorie pana pe 31 mai 2020 (inclusiv) si doresc sa isi reprogrameze calatoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei sub forma de voucher, ce va putea fi folosit pentru calatoriile viitoare. Pentru informatii suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

 

Detalii pe website Blue Air.

 

O vizita la Parcul Acvatic Atlantis din Dubai iti aduce multa adrenalina plus o experienta de vis la intalnirea cu delfinii ! Rezerva bilete de intrare, abonamente cu sau masa pret redus cu reducere!


Rezerva o masina pentru vacanta ta de la RENTALCARS !

Foto Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii