Acasă Destinatii turistice Saline din Romania

Saline din Romania

de Calatorul Multumit
Saline din Romania | Calatorul multumit

Saline din Romania, o lista a celor mai deosebite saline si posibilitati de cazare in zona. Obiective turistice in sine dar si locuri unde iti regasesti sanatatea.

Salina Turda

Amenajata spectaculos, Salina Turda este situata la 120 m in subteran. Activitati in subteran: biliard, ping-pong, bowling, mini golf, teren sport, plimbare cu barcute pe lacul mina Terezia, etc. Program de vizitare, zilnic 9-17, ultima intrare la ora 16. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Turda de la 145 lei/noapte/camera dubla cu mic dejun inclus.

Salina Praid

Cu o temperatura de 16 grade C la interior, situata la 120 m in subteran, transportul este asigurat cu autobuze. La Salina Praid vei gasi numeroase activitati de facut odata ce ajungi la Baza de agrement: restaurant, degustare de vinuri, activitati pentru copii, wireless, televiziune, capela, magazin naturist, etc. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Praid de la 113 lei/noapte/camera dubla.

Salina Slanic Prahova

Salina cu Mina Unirea sunt situate la 208 m adancime, transportul realizandu-se cu microbuze. Program miercuri-duminica 9-16.30. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Slanic Prahova de la 195 lei/noapte/camera dubla cu mic dejun inclus.

Salina Cacica

Localizata in orasul cu acelasi nume, este o salina in care accesul se face pe trepte pana la o adancime de 44 m. Temperatura este de 14 grade C. Descopera galeriile sapate manual in masivul de sare cu numele de Grota Piticilor si Sala de Bal. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Cacica de la 150 lei/noapte/camera dubla.

Salina Targu Ocna

Situata pe Valea Trotusului, accesul se face in Mina Trotus care are o temperatura de 12 grade C, aerosoli salini, lipsa curentilor de aer si umiditate 50 %, benefice pentru sanatate, agrement si relaxare. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Targu Ocna de la 141 lei/noapte/camera dubla.

Salina Ocnele Mari

Situata in judetul Valcea, este dotata cu cinema, magazine, teren de fotbal, bachet, volei, ping-pong, sala de fitness, restaurant si crama, etc. Detalii aici.

Oferte de cazare langa Salina Ocnele Mari de la 440 lei/noapte/camera dubla.

Lacuri situate in zona salinelor

Lacurile de la Ocna Sibiului

Situate la 15 km distanta de Sibiu au acces facil. 12 lacuri sarate te asteapta. Ai atat piscine cu apa sarata pentru copii, psicine cu apa dulce, dusuri cu apa calda si rece, terase, parcari supravegheate cat si unitati de cazare. Detalii aici.

Oferte de cazare la Ocna Sibiului de la 90 lei/noapte/camera dubla.

Lacul Ursu, Sovata

Lacul Ursu este cel mai mare lac sarat heliotermal din Romania cu o concentratie mare de sare si minerale. In statiunea Sovata mai sunt si alte lacuri sarate, Alunis, Mierlei, Rosu si Verde.

Oferte de cazare la Sovata de la 330 lei/noapte/camera dubla cu demipensiune.

Ocna Sugatag

Statiune turistica cu lacuri, baza de tratament, bazine si piscine cu apa sarata atrage atat prin atractiile din zona Maramuresului dar si prin faptul ca verile aici nu sunt caniculare.

Oferte de cazare la Ocna Sugatag de la 120 lei/noapte/camera dubla.

Descopera oferte de cazare pe Valea Cernei si Cazanele Dunarii.

Oferta este o propunere de vacanta pe cont propriu (DIY), pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii si are disponibilitate limitata.

Foto pixabay

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii