Acasă Vacante Buget 300€+ Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018 cu 314 euro (zbor la Moscova si cazare 4 nopti cu mic dejun)

Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018 cu 314 euro (zbor la Moscova si cazare 4 nopti cu mic dejun)

de Calatorul Multumit

In perioada 14 iunie-15 iulie 2018 se va desfasura Campionatul Mondial de Fotbal pe 12 stadioane din Rusia. Cele 11 orase care gazduiesc meciurile vor fi: Moscova, Sankt-Petersburg, Soci, Ekateringburg, Kazan, Nizhny Novogorod, Rostov, Kaliningrad, Volgograd, Saransk si Samara. Vor participa 32 de echipe iar cele care se vor califica in finala vor primi cate 300.000 $.

Suporterii care au bilete la meciurile din campionatul de fotbal vor beneficia de transport gratuit in comun cat si intre orasele in care se desfasoara partidele. Vor fi organizate curse expres suplimentare intre statiile de metrou si stadioane.

Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a calatori in Federatia Rusa dar, pe durata desfasurarii Campionatului Mondial, puteti intra ca suporteri, doar pe baza unui permis special numit Fan ID care tine loc de viza.

Ce pasi trebuie urmati pentru a participa la meciurile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia?

1.Trebuie sa va cumparati un bilet pentru meci.

2.Va inscrieti pe site-ul https://www.fan-id.ru/ care va ofera posibilitatea de a obtine Fan ID si de a intra in Rusia fara viza. In plus, beneficiati de transport gratuit cu mijloacele de transport in comun.

3.Primiti permisul Fan ID prin mail.

4.Odata ce intrati in posesia sa, cel mai bine este sa il laminati doarece in aceasta forma trebuie prezentat.

5.Pregatiti-va calatoria, rezervati-va cazarea si biletul de transport spre Rusia.

Daca aveti mai multe bilete de intrare la meciuri, in orase diferite, puteti sa va rezervati si transportul cu trenul, tot gratuit. Info http://welcome2018.com/en/free-transport/

In zilele de meciuri va fi gratuit transportul de la aeroport spre orasele care gazduiesc meciuri.

Site-ul care ofera informatii turistice dar si stiri despre meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal, Rusia 2018 este http://welcome2018.com/en. Puteti descarca si aplicatia mobila Welcome 2018 din Google Play.

 

Participati si la Fifa Fan Fest in cele 11 orase care gazduiesc meciurile pe teritoriul Rusiei pentru a va bucura de muzica si distractie. Intrarea este libera in zilele de desfasurare a meciurilor.

Propunere de calatorie in perioada 11-15 iulie 2018

Zbor direct Bucuresti-Moscova cu Aeroflot: 201 eur/persoana.

In acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 10 kg si un bagaj de cala de 23 kg.

Rezervari pe site-ul Aeroflot.

Cazare 4 nopti

Hotel Edelweiss Moscova 3*, camera dubla cu mic dejun 226 eur/2 persoane/4 nopti. Deci, 113 eur/persoana.

Rezervari pe Yeego. Este necesar sa va faceti un cont, apoi accesati toate ofertele lor.

 

Cazare in apropiere de Stadionul Lujniki care va gazdui in 11 iulie semifinala iar in 15 iulie finala.

Milovidoff place, nou pe Booking, apartament 462 eur/4 persoane/4 nopti. Deci, 115 euro/persoana. Situat la 2 km distanta de Stadionul Lujniki.

Apartament on Peschanaya 6, nou pe Booking, apartament 513 eur/4 persoane/4 nopti. Deci, 128 euro/persoana. Situat la 5 km distanta de Stadionul Lujniki.

Universitetskaya Hotel, scor Booking 7.5, camera dubla cu mic dejun 250 eur/2 persoane/4 nopti. Deci, 125 eur/persoana. Situat la 6 km distanta de Stadionul Lujniki.

 

Rezervari pe Booking.

Total zbor si cazare: de la 314 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto pixabay.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii