Acasă Tips&Tricks Cat poti paria ca sa primesti un upgrade la Business class?

Cat poti paria ca sa primesti un upgrade la Business class?

de Calatorul Multumit

Aproximativ 50 de companii aeriene din toata lumea, unele dintre cele mai cunoscute, folosesc Plusgrade pentru a oferi un upgrade de la clasa economy la cea business. In loc sa zboare cu locurile goale la business sau first class, aceste companii aeriene s-au gandit sa puna la dispozitia pasagerilor care deja si-au cumparat un bilet la clasa economy, posibilitatea de a-si face un upgrade.  Pasagerii pot “sa parieze” sau mai bine zis sa oferteze o suma pe care sunt dispusi sa o plateasca pentru a li se face upgrade-ul. Este destul de greu sa poti castiga un upgrade cu numai 10 euro, dar, de exemplu cu cateva sute de euro ai posibilitatea sa ti-l asiguri la un pret care reprezinta doar o mica parte din cat ar fi costat integral.

Sunt rute care au un grad mare de ocupare in special datorita oamenilor de afaceri care calatoresc si aici va fi greu sa puteti castiga upgrade-ul cu o suma mica. Un exemplu sunt zborurile pe ruta Londra-New York.

Nu ti se va spune cati alti pasageri pariaza si la ce sume dar, oricum toti sunt interesati de acest upgrade care asigura numeroase facilitati: o calatorie foarte comoda, servicii de top, mancaruri si bauturi rafinate, kit-uri de calatorie, acces in lounge-ul aeroporturilor, imbarcare prioritara, al doilea bagaj la cala, etc.

Foto – pixabay.com/trifore

Intai este necesar sa aveti cumparat deja un bilet la clasa economy pe o ruta care accepta upgrade (rute pe distante medii-lungi). Achizitionarea biletului  de avion trebuie sa se realizeze chiar de la compania aeriana, nu de pe site-uri terte sau site-uri de intermediari.

Cu 3-7 zile inainte de plecare, compania aeriana va trimite un e-mail prin care sunteti informati ca puteti face un upgrade. Sau puteti sa intrati in contul dumneavoastra pe site-ul companei aeriene de la care v-ati cumparat biletul si sa verificati daca este disponibil un upgrade. In acest moment compania aeriana dispune deja de gradul de imbarcare al avionului si se stie clar cate locuri libere sunt la business class.  Este necesar sa ofertati o suma pe care sunteti dispus sa o platiti si sa o aveti deja disponibila pe cardul bancar pe care il introduceti in sistem. Cu 24-72 ore inainte de zbor sunteti informati daca vi s-a acceptat upgrade-ul. In cazul in care va este acceptata oferta, suma va este retrasa de pe card si primiti noul bilet la clasa business. In caz contrar, nu vi se accepta upgrade-ul si nu vi se retrag banii pariati din cont.

 

Care sunt companiile care accepta oferte pentru upgrade?

 

Etihadrezerva biletul tau de avion si calatoreste in toata lumea cu Etihad !

 

Czech Airlines – descopera frumusetea orasului Praga, alege un zbor cu Czech Airlines!

 

Citeste si articolul Zboruri noi din Bucuresti cu Lot Polish Airlines pentru a afla noile rute !

Lufthansa
SAS

Aer Lingus

Air Serbia

Alitalia

Swiss

Austrian Airlines

Norvegian

Aegean

Brussels Airlines

Icelandair

Tap Air Porugal

Wow Air

Edelweiss

Luxair

Saudia

Royal Jordanian

El Al

Gulf Air

Kenya Airways

Air Canada

Air China

Singapore Airlines

Cathay Pacific

Qantas

Lantam

Air New Zeland

Jet Airways

Air Astana

Aero Mexico

Garuda Indonesia

Malaysia Airlines

Air Mauritius

Royal Brunei

Air Seychelles

Lista completa a companiilor aeriene care ofera upgrade poate fi consultata pe plusgrade.com

Poza coperta – Photo by chuttersnap on Unsplash.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii