Acasă Tips&Tricks Ce inseamnă calatoria pe cont propriu?

Ce inseamnă calatoria pe cont propriu?

de Calatorul Multumit

În cazul călătoriei pe cont propriu îţi cumperi singur biletul de avion, tren, autobuz, îţi rezervi cazarea, intrarile la obiective, îţi planifici singur traseul şi programul pe zile. Astfel reuşeşti să ai o idee clară asupra costurilor, ştii ce ai plătit şi de ce, ştii cum a rezultat cifra totală.

Când eşti pe cont propriu ai timp să respiri. Ai un program, dar este programul pe care l-ai facut special pentru tine şi dorintele tale. Lucrurile sunt organizate pe placul tău, în ordinea preferinţelor tale. Poţi ţine cont de zilele tale libere, de buget si de vreme când îţi stabileşti anumite obiective.

Un minim de engleză te scoate din impas. La fel de bine şi o hartă te poate ajuta. De fapt, este testată şi capacitatea de a te adapta, de a nu intra în panică, de a fi atent la ce se petrece în jur.

Ştii că pleci in acea destinaţie cu un bagaj de cunoştinţe dar şi că  vor fi lucruri noi pe care le vei afla acolo. De exemplu, îţi putem spune cam ce gen de oameni sunt localnicii dintr-o destinaţie dar impactul lor asupra ta va fi ceva care va ţine doar de tine cât îţi vor plăcea sau nu.

Foto pexels.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii