Acasă Vacante Buget 150€ Descopera Miniatur Wunderland Hamburg cu 160 eur (zbor si cazare 3 nopti)

Descopera Miniatur Wunderland Hamburg cu 160 eur (zbor si cazare 3 nopti)

de Calatorul Multumit

Miniatur Wunderland din Hamburg este locul unde orasele in miniatura prind contur iar copiii impreuna cu adultii pot experimenta o lume minuscula care arata si functioneaza exact ca in realitate, la scara normala.

Miniatur Wunderland detine cea mai lunga cale ferata in miniatura, peste 15 km, care inconjoara orase, regiuni muntoase, totul pe o suprafata de 1.490 metri patrati. Sunt peste 250.00 de figurine, peste 9.000 de mijloace de transport, 4.000 de cladiri si peste 100.000 de copaci. Totul a fost posibil datorita unei munci asidue de peste 750.000 ore alocate constructiei acestui minunat loc.

Poti sa descoperi regiunea centrala a Germaniei, orasul Knuffingen, Alpii Austriei, orasul Hamburg, SUA – Las Vegas, Muntele Rushmore, Marele Canion – Scandinavia cu munti, fiorduri, imprejumuita de ape si cu vase ce navigheaza ca in realitate, Elvetia, Italia – Venetia, Pompeii, Vezuviu, Colosseum si Basilica Sf.Petru.

Atractia principala o reprezinta aeroportul Knuffingen, care functioneaza exact ca unul real – avioanele care decoleaza si aterizeaza, incarcare marfa, operatiuni de salvare in caz de accident. Totul arata extraordinar!

Idei inca mai exista prin urmare multe alte atractii vor urma sa fie construite in continuare – Monaco & Provence, zone din America de Sud (Rio, Patagonia), America Centrala, Caraibe, iar mai tarziu Asia!

Despre bilete si alte informatii intra aici >> Miniatur Wunderland Hamburg

Te invitam sa descoperi acest loc si sa te bucuri de lumea in miniatura! Iti propunem un city break la Hamburg (zbor + cazare) pentru a putea vizita si atractiile acestui oras.

Rezerva in avans bilete de intrare la obiectivele turistice, tururi cu autobuzul Hop On / Hop Off din Hamburg cu Tiqets!

 

Perioada calatorie 31 martie – 3 aprilie

Bucuresti – Hamburg – Bucuresti , zboruri directe | 70 eur/pers Rezerva zbor

CAZARE

1. Hamburg Room | 180 eur | camera cvadrupla cu dus | 90 eur/pers  Rezerva cazare

2. Hotel Fame am Hauptbahnhof | 277 eur | camera dubla cu baie privata | 139 eur/pers  Rezerva cazare

3. Generator Hamburg | 432 eur | camera twin deluxe | 216 eur/pers  Rezerva cazare

4. Hotel Terminus am Hauptbahnhof | 480 eur |camera twin | 240 eur/pers  Rezerva cazare

Pret total zbor + cazare >> de la 160 eur/pers

 

Ai in alta perioada concediu? Rezerva o cazare pentru vacanta ta cu BOOKING !
Booking.com

 

Alte perioade

27 – 31 martie  Rezerva zbor   Rezerva cazare

3 – 7 aprilie  Rezerva zbor   Rezerva cazare

8 – 12 mai Rezerva zbor   Rezerva cazare

19 – 22 mai  Rezerva zbor   Rezerva cazare

 

Rezerva o masina pentru vacanta ta de la Rentalcars !

 

Rezerva o cazare oriunde in lume la unul din hotelurile din lantul Radisson la cele mai avantajoase preturi profitand de reducerea de 25 % !

 

Rezerva un transfer rapid de la aeroport spre centru, din mai multe orase din Spania, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Cehia, Malta, Islanda, Polonia sau Olanda cu autocarele TERRAVISION ! 

*Oferta este o propunere de vacanta pe cont propriu (DIY) pentru care este necesar sa intrati pe link-ul indicat si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii si are disponibilitate limitata.

Foto credit pixabay.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii