Acasă Noutati travel Din toamna, Wizz Air va zbura din Bucuresti, Cluj si Iasi spre Liverpool

Din toamna, Wizz Air va zbura din Bucuresti, Cluj si Iasi spre Liverpool

de Calatorul Multumit

Wizz Air a anuntat ca lanseaza la sfarsitul lunii octombrie zboruri spre Liverpool din 3 orase ale Romaniei: Bucuresti, Cluj si Iasi. Liverpool este al patrulea oras din Marea Britanie catre care Wizz Air zboara direct din Bucuresti si din Cluj. De pe aeroportul din Iasi, Liverpool este al doilea oras din Marea Britanie catre care se opereaza zboruri directe cu Wizz Air.

O alta companie aeriana care opereaza in prezent zboruri directe spre Liverpool din Bucuresti, Cluj si Bacau este Blue Air.

Din Bucuresti spre Liverpool vor fi 3 curse pe saptamana, marti, joi si sambata iar primul zbor va fi efectuat in 30 octombrie. Pretul biletelor pentru o calatorie dus-intors incepe de la 51 euro.

Orar zbor Bucuresti-Liverpool, marti, joi si sambata: 19.25-21.05.

Orar zbor Liverpool-Bucuresti, marti, joi si sambata: 21.35-2.55.

Din Cluj spre Liverpool vor fi 2 curse pe saptamana, luni si vineri iar primul zbor va fi efectuat in 29 octombrie. Pretul biletelor pentru o calatorie dus-intors incepe de la 56 euro.

Orar zbor Cluj-Liverpool, luni si vineri: 18.05-19.10.

Orar zbor Liverpool-Cluj, luni si vineri: 19.40-00.45.

Din Iasi spre Liverpool vor fi 2 curse pe saptamana, luni si vineri iar primul zbor va fi efectuat in 29 octombrie.  Pretul biletelor pentru o calatorie dus-intors incepe de la 65 euro.

Orar zbor Iasi-Liverpool, luni si vineri: 18.25-20.05.

Orar zbor Liverpool-Iasi, luni si vineri: 20.35-1.55.

Alte 2 tari din care Wizz Air zboara spre Liverpool sunt Ungaria (Budapesta) si Polonia (Gdansk, Varsovia Chopin, Lublin, Katowice).

Rezervari pe Wizz Air.

Foto – calatorulmultumit.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii