Acasă Tips&Tricks Obtine reduceri la cazare de 15 sau 50 euro oriunde in lume cu Yeego

Obtine reduceri la cazare de 15 sau 50 euro oriunde in lume cu Yeego

de Calatorul Multumit

Cand esti in cautare de un site de rezervari cazare verificat, poti apela si la Yeego. Pe langa celalte 2 site-uri cunoscute Booking si Airbnb, cateodata este binevenit si al treilea, Yeego.

Pe Yeego cauti si alegi intre 250.000 de locatii in toata lumea, de la cazari de o stea la hoteluri de 5*. Poti tasta destinatia si Yeego iti arata cazarile din acea zona in functie de 3 parametri: distanta fata de punctul stabilit, pret, denumire si scor Yeego.

Ca beneficiu, odata ce te-ai inscris si ai cont, 3 % din valoarea pe care o platesti pentru cazare o primesti inapoi in puncte. Aceste puncte pot fi folosite ulterior pentru a cumpara alte cazari. Punctele bonus expira dupa 6 luni.

Foto – yeego.com

Pretul care este afisat include toate taxele. Intotdeauna este necesar un card pentru a garanta rezervarea. Daca platiti cu un card de credit, banii va sunt retrasi cu 14 zile inainte de data sosirii. Daca platiti cu card de debit, banii va sunt retrasi pe loc.

Noi am avut mai multe rezervari pe Yeego si totul a decurs bine. Daca au fost situatii, am apelat inclusv la serviciul lor de clienti, prin mail.

Am calatorit anul trecut in Budapesta la piata de Craciun si am rezervat prin Yeego un apartament la Prince Apartments iar pentru anul acesta in Abu Dhabi.  

Promotiile Yeego

Pana pe 30 noiembrie 2018, la rezervari de minimum 150 (sau echivalentul in dolari sau lire sterline) se ofera 15 euro discount. Pentru aceasta, pe durata rezervarii introduceti codul Autumn18.

Pentru noii membrii Yeego, la prima rezervare care depaseste 450 € (sau echivalentul in dolari sau lire sterline) se ofera 50 euro discount. Pentru aceasta, pe durata rezervarii introduceti codul 2018. Acest cod este valabil pana pe 31 decembrie 2018.

Pentru a intra pe platforma Yeego este necesar crearea unui cont cu datele dvs si o adresa de mail valabila.

Link-ul pentru a va crea CONT YEEGO

Va dorim spor la calatorii si vacante reusite !

Foto coperta – calatorulmultumit.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii