Acasă Vacante Buget 200€ Paris in iunie cu 252 euro (zbor si cazare 7 nopti)

Paris in iunie cu 252 euro (zbor si cazare 7 nopti)

de Calatorul Multumit

Parisul, orasul luminilor este o destinatie preferata de toti care vor sa descopere peisaje, cultura, arta sau istorie. Am ales sa propunem o vacanta de 7 zile pentru ca sa reusiti sa vizitati obiectivele atat de cunsocute ale capitalei: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dame, Bazilica Sacre Coeur cat si Muzeul d`Orsay sau Luvru. Puteti opta sa vedeti si Palatul Versailles, resedinta Regelui Soare situat la mai putin de 20 km de Paris. Apoi, pentru a petrece o zi in lumea povestilor, mergeti la Disneyland Paris.

Perioada 12-19 iunie 2018

Zbor 1: Bucuresti-Milano Malpensa cu Ryanair: 44 euro/persoana. Rezervari pe Ryanair.

Zbor 2: Milano Malpensa-Paris Charles de Gaulle: 57 euro/persoana. Rezervari pe Easyjet.

Total zboruri: 101 euro/persoana.

 

Cazare 7 nopti

Friendly Rentals la Defense  – apartament 4 persoane, 605 euro/4 persoane/7 nopti. Deci, 151 euro/persoana. Situat in Nanterre, este la 8 km de Turnul Eiffel.

Welkeys Boulogne Casals 4* – scor Booking 8.9, apartament 4 persoane,  831 euro/4 persoane/7 nopti. Deci, 208 euro/persoana. Situat in Boulogne-Billancourt, este la 5 km de Turnul Eiffel.

Le Moulin (Sleepngo) – apartament 3 persoane, 555 euro/3 persoane/7 nopti. Deci, 185 euro/persoana. Situat in Magny-le Hongre, este la 3 km de Disneyland Paris si 42 km de Paris.

Rezervari pe Booking.

Total zbor+cazare: 252 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto pixabay.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii