Acasă Noutati travel Prinde reducerea de 10% la Interrail Global Pass!

Prinde reducerea de 10% la Interrail Global Pass!

de Calatorul Multumit

Cu Interrail iti poti face un traseu de calatorie cu trenul prin toata Europa iar acum beneficiezi si de o reducere de 10% ! Pentru planificarea calatoriei puteti folosi Rail Planner App.

Poti achizitiona un Pass Interrail cu reducere pana pe 31 decembrie 2019 si ai timp sa calatoresti pana pe 30 martie 2020. 

Poti alege un Interrail One Country Pass valabil doar intr-o singura tara sau un Interrail Global Pass valabil in mai multe tari.

Tarile in care se poate calatori sunt: Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.

Poti alege varianta flexibila folosind Pass-ul intr-o luna 5 sau 7 zile cat si la 2 luni folosindu-l 10 sau 15 zile. Varianta continuua inseamna folosirea un Pass consecutiv 15 sau 22 zile, cat si 1, 2 sau 3 luni consecutiv.

Prinde trenul reducerilor si rezerva online Pass-ul dorit !

 

Rezerva o cazare pentru vacanta ta cu BOOKING !
Booking.com

 

Rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice cu TIQETS !


Oferta este o propunere de vacanta pe cont propriu (DIY), pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii si are disponibilitate limitata.

Foto credit pixabay

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii