Acasă Noutati travel Protejeaza mediul si primeste bilete de autocar gratis cu Flixbus!

Protejeaza mediul si primeste bilete de autocar gratis cu Flixbus!

de Calatorul Multumit

Bilete flixbus

Cumpara bilete Flixbus, protejeaza mediul si castiga bilete gratis de calatorie! Cand iti cumperi un bilet de autocar Flixbus poti alege sa protejezi mediul printr-o simpla bifa. Alege sa bifezi “Compensare CO2” iar contributia ta de 1-3 % din pretul initial al biletului va fi donata pentru protectia mediului.

Exemplu:

Deoarece pe data de 20 septembrie 2019, milioane de oameni vor face greva pentru a cere oprirea schimbarii climei in cadrul proiectului Global Climate Strike, Flixbus te invita cu aceasta ocazie sa participi la o provocare.

Cumpara un bilet Flixbus pana pe 31.10.2019 si bifeaza casuta “Compensare CO2”; fa o poza la site-ul Global Climate Strike si trimite aceste 3 elemente pe adresa de mail climatestrike@flixbus.com pana la data de 06.10.2019.

Flixbus iti garanteaza ca vei primi pe mail un voucher pentru o calatorie complet gratuita cu Flixbus in perioada 5.11-5.12.2019.

Rezerva bilete Flixbus pe site https://www.flixbus.ro/ sau prin aplicatia de mobil!

 

Rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice cu Tiqets sau 365Tickets !

 

Rezerva o cazare oriunde in lume la unul din hotelurile din lantul Radisson la cele mai avantajoase preturi profitand de reducerea de 25 % !

 

Vezi alte articole:

Calatoreste cu Flixbus cu 1 Euro

Calatoreste ieftin cu Flixbus catre Viena sau Budapesta

Rezerva o cazare pentru vacanta ta in Europa, cu anulare gratuita, cu Booking!

Booking.com

 

Foto Flixbus gallery

*Calatorul Multumit nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care conditiile ofertei prezentate se schimba/modifica sau campania se inchide dintr-un anumit motiv. Oferta a fost valabila la momentul publicarii articolului.

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii