Acasă Noutati travel Zboruri directe Constanta – Tallinn pe timpul verii cu compania Nordica

Zboruri directe Constanta – Tallinn pe timpul verii cu compania Nordica

de Calatorul Multumit

Daca aveti de gand sa vizitati Estonia in vara aceasta, cei de la Nordica ofera zboruri directe Constanta – Tallinn incepand cu 16 iunie 2018. Cu aceasta ocazie puteti face un circuit al Tarilor Baltice, puteti vizita Sankt Petersburg sau Helsinki, cele doua orase fiind in apropiere.

Compania aeriana de stat din Estonia denumita Nordica, dupa ce Estonian Air a dat faliment, a pus la vanzare pe site-ul propriu (in cooperare cu LOT Polish Airlines) zboruri charter directe Constanta – Tallinn, in perioada 16 iunie – 29 septembrie 2018. Preturile incep de la 90 eur/persoana/sens.

Foto pixabay.com/jackmac34

Frecventa – vor fi doua zboruri pe saptamana in lunile iulie si august, miercurea si sambata iar, in lunile iunie si septembrie doar sambata.

Am facut o simulare pentru perioada 21-28 iulie 2018, pret total dus-intors 180 eur/persoana.

In pretul biletului Economy aveti inclus: bagaj de cala de max 23 kg, bagaj de mana max 8kg, selectare loc preferat, masa inclusa, mile Miles&More.

Rezervari pe site-ul Nordica.

Zbor placut!

*Oferta este o propunere de zbor DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto nordica.ee/flota

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii