Acasă Vacante Exotice Zboruri directe din Paris catre Reunion cu 398 eur/dus-intors

Zboruri directe din Paris catre Reunion cu 398 eur/dus-intors

de Calatorul Multumit

French Blue este  o companie franceza low-cost care opereaza zboruri pe distante lungi avand baza pe aeroportul Paris Orly.

In simularea care am facut-o pe site-ul companiei French Blue am gasit zboruri din Paris Orly catre Reunion, Saint Denis, aeroportul Roland Garros in luna septembrie cu 398 eur/dus-intors. Zborul este direct iar in acest pret aveti inclus un bagaj de mana de 12 kg.

Rezervarile se fac pe site-ul French blue.

Reunion se afla in emisfera sudica iar anotimpurile sunt inversate. Vara dureaza din decembrie-martie cand este cald dar si foarte ploios. Reunion detine recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de precipitatii cazute in 24 ore.

Iarna, care dureaza din aprilie-noiembrie, inregistreaza rare precipitatii si o temperatura minima pe coasta de 23-24 grade.

Septembrie este o luna buna de ajuns in Reunion maximele fiind de 26-27°C si minimele de 18-19°C conform Accuweather.com.

Reunion face parte din Franta si Uniunea Europeana asa ca la imbarcare ai nevoie doar de o carte de identitate sau pasaport. Nu este necesara nicio viza.

Din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Craiova sau Timisoara exista zboruri low-cost catre Paris cu Wizz Air. Puteti zbura spre Paris si cu Tarom, Blue Air sau Air France. Niciuna din aceste companii nu opereaza zboruri chiar pe aeroportul Paris Orly. Majoritatea zboara pe aeroportul Paris Beauvois.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada pe care am propus-o si sa va faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto pixabay.com/12019

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii