Acasă Vacante Exotice Zboruri directe din Bruxelles catre Hong Kong cu Air Belgium cu 450 eur dus-intors

Zboruri directe din Bruxelles catre Hong Kong cu Air Belgium cu 450 eur dus-intors

de Calatorul Multumit

Compania aeriana Air Belgium a inceput sa opereze zboruri directe de pe aeroportul Bruxelles Charleroi spre Hong Kong de la inceputul lunii aprilie 2018. Sunt operate 4 zboruri pe saptamana cu aeronave Airbus A340-300. Pentru un zbor direct dus-intors Bruxelles – Hong Kong pretul incepe de la 450 eur/persoana.

Air Belgium a fost lansata in mai 1979 si si-a incetat activitatea in octombrie 2000. In 2016 a fost relansata de noi actionari si are in plan conectarea aeroportului belgian Bruxelles Charleroi cu Hong Kong (deja lansat) sau cu destinatii chinezesti cum ar fi Beijing, Shanghai, Xi’An sau Wuhan.

Cele mai bune perioade de calatorie in Hong Kong sunt martie – aprilie sau octombrie-decembrie. In lunile mai – septembrie umiditatea creste si apare sezonul taifunurilor, prin urmare nu este indicat sa calatoriti atunci.

Am facut o simulare la clasa Economy pentru perioada 15 octombrie – 22 octombrie, iar in pret aveti incluse urmatoarele facilitati:  bagaj de cala de pana la 23 kg, bagaj de mana de pana la 10 kg, masa la bord.

Pret total dus-intors: 450 eur/ pers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu sau Timisoara exista zboruri directe cu companiile low-cost Wizz Air sau Ryanair catre aeroportul din Charleroi.

*Oferta este o propunere de zbor DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto airbelgium.com/media gallery

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii