Acasă Vacante Buget 200€ City break la Nurnberg cu 204 euro (zbor si 3 nopti cazare cu mic dejun)

City break la Nurnberg cu 204 euro (zbor si 3 nopti cazare cu mic dejun)

de Calatorul Multumit

Nurnberg, al doilea oras al Bavariei, asteapta sa ii descoperiti istoria, gastronomia si arhitectura. Oras cu o istorie zbuciumata dupa al Doilea Razboi Mondial cand a fost in proportie de 90 % distrus in bombardamente, a fost complet reconstruit iar strazile cochete si arhitectura originala  a centrului vechi a fost pastrata.

Nurnberg este renumit pentru carnatii traditionali si bere, pe care le puteti savura la o terasa pe raul Pegnitz care traveresaza orasul.

Nurnberg card va ajuta ca pentru 2 zile sa aveti intrare libera in muzeele si atractiile turistice ale orasului cat si transportul public gratuit. Un Nurnberg card pentru un adult costa 28 euro. Pentru copii 6-11 ani este 6 euro iar pentru copiii sub 5 ani este gratuit.

Perioada 8-11 iunie 2018

Zbor Sibiu-Nurnberg cu Wizz Air, pret 84 euro/persoana.

Rezervari pe Wizz Air.

Cazare 3 nopti

Hotel Garmi Keiml , scor 9.2 pe Booking, camera dubla cu mic dejun inclus, 240 euro/3 nopti/2 persoane. Deci, 120 euro/persoana.

Leonardo Hotel Nurnberg 3*, scor 7.9 pe Booking, camera dubla cu mic dejun inclus, 258 euro/3 nopti/2 persoane. Deci, 129 euro/persoana.

Rezervari pe Booking.

Total zbor si cazare: 204 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto pixabay.com

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii