Acasă Noutati travel Dam startul la motoare: Formula 1-Marele Premiul al Italiei pe circuitul de la Monza!

Dam startul la motoare: Formula 1-Marele Premiul al Italiei pe circuitul de la Monza!

de Calatorul Multumit

Ne place sa avem un motiv bun de a calatori iar acesta este unul dintre ele: sa vezi si sa participi la un circuit de Formula 1. Va propunem sa ne vedem in tribune, caci este vorba de Marele Premiul al Italiei pe circuitul din Monza.

Perioada de desfasurare a evenimentului: vineri, 31 august- duminica, 2 septembrie 2018.

Puteti cumpara inca bilete Early Bird – general admission -locuri pe iarba cu 109 euro/persoana/3 zile, apoi urmatorul pret sare la 205 euro pentru intrarea in cele 3 zile. Detalii aici. Bineinteles ca se vand si bilete mai scumpe cu locuri mai bune.

Zbor cu Ryanair, Bucuresti-Milano Bergamo

Joi, 30 august-luni, 3 septembrie: pret 138 euro/persoana

Zborurile sunt cu o zi mai devreme decat ziua de incepere a evenimentului pentru a ajunge la timp. Astfel, aveti pentru voi si o dupa-amiaza la dispozitie pentru a vedea si Milano. Plecarea este in ziua urmatoare incheierii evenimentului.

Rezervari pe Ryanair.

Cazare din 30 august-3 septembrie, 4 nopti

House Mm Gorla, un apartament de 60 m2, pentru 4 persoane costa 280 euro in total. Deci, 70 euro/persoana/4 nopti. Este situat pe bulevardul Monza, langa statia de metrou Gorla.

Atahotel Contesa Jolanda, studio 35 m2, scor Booking 7.8,  pentru 2 persoane costa 345 euro in total. Deci, 173 euro/persoana/4 nopti.Este aproape de statia de metrou Maciachini.

B&B La Casa nel Parco, scor Booking 7.3,  pentru 3 persoane costa 340 euro cu mic dejun inclus. Deci, 113 euro/persoana/4 nopti. Cea mai apropiata statie de metrou este Bignami.

Rosmini House, apartament 50 m2, cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane costa 280 euro in total. Deci, 140 euro/persoana/4 nopti. Este la 10 minute de mers de statia de metrou Monumentale.

Rezervari pe Booking.

Pentru primele 3 cazari luati metroul pana in San Sesto si de acolo sunteti in linie dreapta cu autobuzul sau cu trenul suburban spre Monza.

Cea de-a patra cazare este la 20  minute cu metroul de gara Milano Centrale. Apoi luati trenul spre Monza care face  10 minute si costa 9.9 euro/sens.

Total cazare+zbor+bilet intrare: de la 317 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada  propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii