Acasă Vacante Buget 300€+ Destinatii din afara Europei in care poti calatori

Destinatii din afara Europei in care poti calatori

de Calatorul Multumit
Destinatii din afara Europei | tari exotice | vacante in pandemie |

Destinatii din afara Europei | tari exotice | vacante in pandemie |

Destinatii din afara Europei in care ai putea sa te relaxezi intr-o vacanta. Avand in vedere ca in acest an au aparut chiar si chartere catre destinatii de vis, haideti sa vedem unde am mai putea calatori.

Pentru a afla in ce tari poti calatori in Europa citeste Restrictii de calatorie in strainatate pentru romani. Vei stii in care tari europene ti se cere test, in care se impune carantina sau care te primesc fara nicio conditie.

 

Brazilia

Din 30 decembrie, Brazilia va solicita un test negativ realizat cu maxim 72 de ore inainte de intrarea in aceasta tara. Se cere in plus completarea unui formular si asigurare valabila. Detalii aici.

 

Cancun, Mexic

Intrarea turistilor este permisa prin Aeroportul Cancun. Este necesara prezentarea dovezilor ca aveti un pachet turistic, asigurare medicala, bilet de avion dus-intors, etc.  Detalii aici.

 

Costa Rica

Turistilor romani li se permite intrarea in Costa Rica in urmatoarele conditii: asigurare de calatorie, test si completarea formularului de calatorie. Detalii aici.

 

Havana, Cuba

Din 15 noiembrie 2020 s-a redeschis aeroportul din Havana. Dupa aterizare se solicita realizarea unui test PCR. Poti sa iti faci vacanta la anumite hoteluri din Varadero iar insulele din nord și centru sunt deschise turismului internațional (Cayo Coco, Cayo Guillermo, Cayo Santa Maria, Cayo Largo, Cayo Cruz). Detalii aici.

 

Egipt

Poti calatori in Egipt prin prezentarea unui test cu rezultat negativ realizat cu 72 de ore inainte de intrarea in tara. Daca aterizati pe aeroporturile din Hurghada, Sharm El-Sheikh, Luxor, Aswan sunteti scutiti de plata taxei de viza pana la data de 21 aprilie 2021. Taxa de viza se achita de catre pasagerii care aterizeaza pe aeroportul din Cairo. Detalii aici.

 

Emiratele Arabe Unite

Turistilor le este permis accesul in emiratul Dubai. Intrarea in aceasta tara este conditionata de prezentarea unui rezultat negativ la un test PCR realizat cu maxim 96 ore inainte de zbor. Detalii aici.

 

Maldive

Poti calatori in Maldive. Ai nevoie de un test PCR realizat cu 72 ore inainte de plecare. Rezultatul va trebui prezentat in limba engleza. Detalii aici.

 

Oman

Primeste turistii cu conditia realizarii unui test la sosite pe aeroportul din Muscat, asigurare valabila covid, aplicatia Tarrasud, bilet de avion dus-intors si dovada cazarii. Durata sejur 7 zile Detalii aici.

 

Republica Dominicana

Din 1 octombrie s-a anuntat deschiderea turismului. Nu este necesar sa te testezi. Se cere completarea unui formular digital. Detalii aici.

 

Sri Lanka

Din 26 decembrie, Sri Lanka permite intrarea turistilor in tara in urmatoarele conditii: prezentarea de test la aterizare,  testare  pe aeroport, test in ziua 7. Sejur minim 14 zile. Detalii aici.

 

Tanzania

Cetatenii romani pot calatori in Tanzania si Zanzibar. Se recomanda ca acestia sa detina cu rezultat negativ al unui test PCR. Detalii aici.

 

Thailanda

Turistilor le este permisa intrarea prin prezentara unui test negativ nu mai vechi de 72 ore si a unei carantine de 14 zile intr-un hotel ales de tine din lista prezentata de stat, in functie de ce servicii doresti. Alegi 15 nopti de cazare intr-un hotel cu wi-fi, 3 mese pe zi, ti se ia temperatura de 2 ori pe zi si faci si 2 teste in aceasta perioada. Pretul unui sejur de 15 nopti intr-un asemenea hotel incepe de la 700 euro. Dupa incheierea carantinei poti explora Thailanda in functie de viza pentru care ai aplicat. In mod normal este de 30 zile dar poate fi  prelungita pana la 45 zile. Detalii aici.

 

 

*Datele si informatiile prezentate in articol erau valabile la data publicarii si pot suferi modificari neasteptate. Verificati din mai multe surse ce este necesar sa prezentati si care sunt conditiile exacte de calatorie. Puteti obtine informatii si de la compania aeriana cu care veti zbura.

 

Articole despre Romania

Ghidul atractiilor turistice din Oradea

21 de cazari dotate cu ciubar

Muzee din Romania pe care le vizitezi online

Cazari in Romania unde poti interactiona cu caii

Saline din Romania

Cu trenul intre Brasov si Bucuresti Nord in numai 127 minute

 

Foto Calatorul Multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii