Acasă Noutati travel Ellinair anuleaza zborurile pe ruta Bucuresti-Salonic

Ellinair anuleaza zborurile pe ruta Bucuresti-Salonic

de Calatorul Multumit

Ellinair anuleaza zborurile pe ruta Bucuresti-Salonic notificand prin mail pasagerii despre aceasta situatie. In data de 9 mai 2018, Ellinair a trimis mailuri catre pasagerii care cumparasera zboruri Bucuresti-Salonic, ca ruta este anulata. Dupa atatea deschideri de rute, apar si situatiile de acest gen.

In prezent, pe site-ul Ellinair doar 2 zboruri au mai ramas catre Salonic, cel din 8 si cel din 11 iunie, dar, va sfatuim sa nu va mai achizitionati bilete deoarece este posibil sa fie si acestea anulate si neoperate in sistemul de rezervari.

Chiar suntem printre pasagerii care au zboruri pe aceasta ruta care a fost anulata si am primit acest mail. Ellinair ne-a anuntat doar ca ruta este anulata din motive operationale. Conform legislatiei si drepturilor pasagerilor in mail trebuiau precizate variantele pe care le avem la dispozitie: rambursare de bani sau rerutare. Am contactat call center-ul Ellinair care ne-a asigurat ca in termen de 7-10 zile lucratoare ni se vor rambursa banii platiti pe bilete.

Pentru noi, este a doua experienta neplacuta cu Ellinair. Am mai avut acum 2 ani pe ruta Bucuresti-Heraklion o intarziere la decolare de 9 ore care s-a lasat cu compensatii. Vom reveni cu un articol separat despre cum se recupereaza banii sau cum se cer despagubiri pentru zborurile anulate sau care au intarzieri din vina operatorului aerian.

Ellinair opereaza inca 2 rute din Romania, Bucuresti-Heraklion si Cluj-Napoca-Heraklion.

Foto – en.ellinair.com/article/fleet

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii