Acasă Vacante Buget 300€+ Festivalul Mercè, Barcelona in septembrie cu 347 euro (zbor si cazare 4 nopti cu mic dejun)

Festivalul Mercè, Barcelona in septembrie cu 347 euro (zbor si cazare 4 nopti cu mic dejun)

de Calatorul Multumit

Barcelona va asteapta din 21-24 septembrie la cel mare eveniment care se desfasoara anual, Festivalul Mercè. Focuri de artificii, proiectii pe cladiri, parada gigantilor sau piramide umane, toate le puteti vedea pe strazile orasului. In plus, pe langa vizitarea obiectivele turistice s-ar putea sa prindeti si cateva zile de plaja. Pentru explorarea orasului am pregatit mai multe ghiduri care se refera la preturi si program de intrare actualizate in 2018 pentru: Catedrale, parcuri si gradini; Ghidul de shopping si divertisment; Ghidul muzeelor, palatelor si castelelor. Bineinteles ca Barcelona are si atractii turistice gratuite, lista lor este aici.

Casa Vicens este o noua atractie a Barcelonei fiind prima cladire proiectata de Gaudi si ultima care si-a deschis portile catre turisti putand fi vizitata doar din noiembrie 2017.

Perioada 20-24 septembrie

Zbor direct Bucuresti-Barcelona cu Tarom 139 euro/persoana. Se asigura transportul unui bagaj de cala si servicii gratuite la bord. Pret promotional la zbor valabil pana in 7.08.2018, detalii aici.

Rezervari pe Tarom.

Cazare cu scor Booking foarte bine, in apropiere de Sagrada Familia

Hotel Amrey Sant Pau, scor Booking 8.2, camera dubla cu mic dejun inclus 416 euro/2 persoane/4 nopti. Deci, 208 euro/persoana. Hotelul este situat la 2 km de Sagrada Familia.

Rezervari pe Yeego. Va faceti un cont, apoi accesati toate ofertele lor.

Total zbor+cazare: 347 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto – calatorulmultumit.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii