Acasă Vacante Buget 300€+ Oktoberfest la Munchen cu 325 euro (zbor si 3 nopti cazare cu mic dejun)

Oktoberfest la Munchen cu 325 euro (zbor si 3 nopti cazare cu mic dejun)

de Calatorul Multumit

Oktoberfest Munchen este cel mai renumit festival la berii care atrage aproximativ 6 milioane de vizitatori pe an si unde se consuma aproape 7 milioane de litri de bere. Alaturi de bere se servesc carnatii la gratar, carnea de pui cat si traditionalii covrigi “pretzels”. Nu este vorba doar despre a bea bere, Oktoberfest Munchen este chiar cel mai mare festival folk.

Oktoberfest Munchen se va desfasura din 22 septembrie – 7  octombrie 2018 in Theresienwiese. Site-ul oficial Oktoberfest Munchen. 

 

Perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2018

Zbor direct Bucuresti-Munchen cu Lufthansa 119 euro/persoana. Pretul biletului include un bagaj de mana de 8 kg si catering la bord.

Rezervari pe Lufthansa.

 

Cazare 3 nopti

Victors`s Rezidenz Munchen 4*, scor Booking 8.2, camera dubla cu mic dejun inclus 412.5 euro/2 persoane/3 nopti. Deci, 206 euro/persoana.

Rezervari pe site-ul Yeego. Va faceti un cont, apoi accesati toate ofertele lor.

****

Ibis budget Muenchen City Olympiapark, scor Booking 7.9, camera dubla cu mic dejun inclus 490 euro/2 persoane/3 nopti. Deci, 245 euro/persoana.

Rezervari pe Booking.

Total zbor + cazare: de la 325 euro/persoana.

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii