Acasă Noutati travel Salariu de 3.300 de euro/luna ca sa vezi lumea. Un concurs Wow air

Salariu de 3.300 de euro/luna ca sa vezi lumea. Un concurs Wow air

de Calatorul Multumit

Wow air este compania aeriana low-cost a Islandei cu hub pe aeroportul din capitala Reykjavík care a lansat un super concurs prin care vezi lumea si esti si platit sa faci aceasta.

Din 1 iunie in 15 august 2018 castigatorul si prietenul care il insoteste se vor muta intr-un apartament din centrul Reykjavík, capitala Islandei. Ei vor alege 8 destinatii din cele 38 operate de Wow air prin Europa, Statele Unite sau Canada si vor pleca in calatorie intre 2-4 zile in fiecare dintre ele creand materiale multimedia. Toate cheltuielile sunt acoperite de Wow air. Si, in plus, la sfarsitul calatoriilor de 10 saptamani, cei 2 prieteni vor avea in cont mai mult de 8.000 de euro.

Singurele sarcini ale castigatorului si ale prietenului sau vor fi sa se documenteze cu fotografii, filmulete, materiale pentru social media si sa ia notite pentru un ghid de calatorie online, de fapt un material de travel blogging. In fiecare calatorie materialele pregatite vor trebui sa se concentreze pe gastronomie locala, recomandari de calatorie de la fata locului si divertisment.

Cum se desfasoara concursul?

Startul inscrierilor in acest concurs s-a dat in 23 aprilie 2018. Pentru a intra in concurs este necesar sa uploadati pe You Tube un video de maxim 1-2 minute in care sa va prezentati in engleza orasul in care va aflati. Apoi sa trimiteti acest video si catre Wow air prin acest formular de inscriere.

Data limita de inscriere este 14 mai 2018. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor care au implinit 18 ani, vorbesc si scriu foarte bine in limba engleza, au un profil de Facebook si un prieten care sa ii insoteasca in aceasta aventura. Castigatorul va fi anuntat pe paginile de social media ale Wow air in 18 mai iar in 1 iunie este asteptat in Reykjavík. Daca castigatorul ales nu raspunde in termen de 48 de ore de la data publicarii anuntului, va fi ales un alt castigator.

Astfel, puteti vedea si Islanda care este o destinatie fantastica pentru a descoperi natura, gheizerele cat si aurorele boreale.

Mult succes!

Foto – pixabay.com/MoreToTheShell

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii