Acasă Noutati travel Teste COVID pe Frankfurt si Munchen aeroport contra cost

Teste COVID pe Frankfurt si Munchen aeroport contra cost

de Calatorul Multumit
teste covid aeroport Germania

teste covid aeroport Germania

Teste COVID pe Frankfurt si Munchen aeroport poti face contra cost. Aeroporturile din Munchen si Frankfurt s-au dotat astfel incat in loc sa mergi la o unitate medicala, sa iti poti face un test COVID tip PCR pe aeroport.

Aceste testari se fac doar la cererea pasagerilor, daca ei au nevoie in destinatia inspre care zboara pentru a evita carantina. Compania medicala care se ocupa testari este Centogene. Testul implica o proba prelevata din gat si poate fi realizat imediat dupa aterizare sau chiar cu o zi inainte de data plecarii.

Rezultatul testului il vei avea direct pe o aplicatie si vine in cateva ore.

Centrul de testare de pe aeroportul din Munchen

Pentru aeroportul din Munchen testele se fac in Terminalul 1, zona E si necesita o inregistrare prealabila la numarul de telefon +49 89 975-63399 sau prin mail la medicare@munich-airport.de. Centrul de testare este deschis de luni pana vineri 9-19 iar in weekend 9-17. Site-ul aeroportului din Munchen.

 

Centrul de testare de pe aeroportul din Frankfurt

Pentru aeroportul din Frankfurt centrul de testare este localizat intre Terminalul 1 si statia pentru trenurile de mare distanta (ICR).

Testul costa 59 euro si primesti rezultatul in 6-8 ore daca proba a fost luata intre ora 7-15. Daca proba a fost luata dupa ora 15, rezultatul vine a doua zi.

Exista si un test expres care costa 139 euro, valabil din 9 iulie 2020 la care primesti rezultatele in 2-3 ore daca proba a fost luata intre ora 7-15. Daca proba a fost luata dupa ora 15, rezultatul vine a doua zi pana la ora 11.

Pentru inca 9 euro, pe certificatul tau medical se pot adauga seria si numarul documentelor de calatorie pe care le folosesti. Se necesita realizarea unei inregistrari prealabile la adresa  https://corona.centogene.com fara a fi necesara programarea.

Inainte de testare nu manca, nu bea nimic si nu te spala pe dinti cu 15 minute inainte. Site-ul aeroportului din Frankfurt si a centrului de testare aici.

Plata unor asemenea teste COVID pe Frankfurt si Munchen aeroport se poate face doar cu cardul.

Noi rute lansate din Bucuresti si Bacau catre orase din Germania ale companiei aeriene Wizz Air aici.

Foto Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii