Acasă Tips&Tricks Vara aceasta faci turul insulelor grecesti cu 68 sau 99 euro

Vara aceasta faci turul insulelor grecesti cu 68 sau 99 euro

de Calatorul Multumit

Toti ne-am dorit sa ne relaxam pe o insula greceasca dar una pare prea putin. Avem o noua propunere care va poarta prin insule de vis care abia asteapta sa va uimeasca cu frumusetea lor.

Insulele Ciclade, caci despre ele este vorba, sunt situate in sudul Marii Egee si iti ia cam 5-6 ore sa ajungi la ele pe mare din portul Pireu, Atena.

Am gasit o oferta de la compania de feriboturi, Hellenic Seaways care, pentru vara aceasta pun in vanzare 2 tipuri de bilete catre 4, respectiv 7 insule grecesti. Plecarea este din Portul Pireu, Atena.

Biletul InterIsland Pass este valabil 20 de zile pe durata carora puteti sa va plimbati pe mare intre urmatoarele 4 insule: Paros, Naxos, Ios si Santorini. Poti face 5 curse intre insule. Costul este de 68 euro/persoana.

Biletul GreekIsland Pass este valabil 20 de zile pe durata carora puteti sa va plimbati pe mare intre urmatoarele 7 insule: Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Amorgos, Santorini si Koufonissi. Poti face 8 curse intre insule. Costul este de 99 euro/persoana.

Santorini este o insula recunoscuta pentru apusurile superbe de soare si panoramele extraordinare din Oia si Fira. Am explorat insula Santorini si aveti mai multe detalii in 2 articole: Plajele din Santorini si O vacanta de 5 zile in Santorini.

Foto – calatorulmultumit.ro

Mykonos este o bucatica de paradis, o destinatie de lux cu celebrele mori de vant, case albe insiruite pe o suprafata numai de 90 km2.

Pentru aceasta propunere trebuie doar sa ajungeti in Atena de unde va transferati catre Portul Pireu. Autobuzul X 96 va preia din aeroport si va duce catre Portul Pireu. Programul autobuzului aici. Autobuzul X 96 circula non stop iar un bilet este 6 euro/sens/persoana.

Va organizati dupa bunul plac cat de mult doriti sa zaboviti pe o insula si cand e momentul sa porniti spre o alta. Trebuie doar sa va incadrati in cele 20 de zile de valabilitate ale biletului.

Hellenic Seaways are un parteneriat special cu site-ul Hostelbay, iar cazari gasiti si de la 20 euro pe noapte. Va puteti uita si pe alte site-uri de cazare ca: Booking, Yeego sau Airbnb, cele pe care si noi le folosim.

Mai multe informatii pe Hellenic Seaways.

Simulare pentru perioada 2-10 august pe traseul: Pireu-Naxos-Paros-Pireu

*Oferta este o propunere de vacanta DIY, pentru care este necesar sa intrati pe site-urile indicate, sa introduceti perioada propusa si sa faceti rezervarea. Oferta era valabila in momentul publicarii.

Foto coperta – calatorulmultumit.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii