Acasă Tips&Tricks De Black Friday, 40 % reducere la Priority Pass, card de acces in lounge-urile aeroporturilor

De Black Friday, 40 % reducere la Priority Pass, card de acces in lounge-urile aeroporturilor

de Calatorul Multumit

Priority Pass este un program destinat celor care calatoresc prin toata lumea si vor sa se bucure de serviciile din lounge-urile aeroporturilor la preturi preferentiale. In ultimii 25 de ani, Priority Pass a ajuns sa ofere acces in 1.300 de lounge-uri din 600 de orase apartinand a 148 de tari.

In Romania, pana la data publicarii acestui articol va puteti folosi de acest Priority Pass in lounge-urile aeroporturilor din Cluj-Napoca si Timisoara.  Lunar isi adauga noi locatii, asa ca exista sanse si pentru restul aeroporturilor din Romania in viitorul apropiat.

Exista 3 tipuri de carduri: Standard, Standard plus si Prestige si toate va permit accesul in lounge-urile aeroporturilor impreuna cu un insotitor la preturi preferentiale.

Aflati mai multe detalii despre ce implica acest serviciu si despre beneficiile sale din articolul nostru Cum poti avea acces in lounge-urile aeroporturilor din intreaga lume.

 

Rezerva o cazare pentru vacanta ta cu BOOKING !

Booking.com

Rezerva bilete de intrare la obiectivele turistice cu TIQETS !

 

Promotia de Black Friday Priority Pass – reducere de 40 % la pretul cardurilor Priority Pass

Pentru a beneficia de aceasta oferta accesati site-ul Priority Pass aici.

 

Rezerva o masina pentru vacanta ta de la RENTALCARS !

 

O vizita la Parcul Acvatic Atlantis din Dubai iti aduce multa adrenalina plus o experienta de vis la intalnirea cu delfinii ! Rezerva bilete de intrare, abonamente cu sau masa pret redus cu reducere!

 

Rezerva un transfer rapid de la aeroport spre centru, din mai multe orase din Spania, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Cehia, Malta, Islanda, Polonia sau Olanda cu autocarele TERRAVISION !


Foto credit Calatorul multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii