Acasă Noutati travel Tari exotice pentru vacanta de iarna in contextul actual

Tari exotice pentru vacanta de iarna in contextul actual

de Calatorul Multumit
tari exotice | plaja Tenerife |

tari exotice | plaja Tenerife |

Tari exotice unde ai putea merge pentru a petrece macar o saptamana la caldura in iarna aceasta. Desi intrarea este conditionata de realizarea unui test si prezentarea rezultatului negativ, o saptamana la plaja, marea de un albastru intens, recifuri de corali… toate acestea merita pentru unii dintre noi! Astfel incat sa ne incarcam bateriile si sa ne relaxam departe de stresul zilnic.

Va prezentam o lista cu tari care s-au deschis turismului, inclusiv cetatenii romani pot calatori pe baza de test PCR negativ. La intoarcerea in Romania nu este necesar sa stati in carantina, aceste tari nefiind pe lista galbena. Pentru a afla conditiile exacte de calatorie aveti un link cu mai multe detalii.

Pentru aceste calatorii internationale puteti rezerva zboruri cu Turkish Airlines cat si Qatar Airlines (aceasta a reluat din 16 octombrie 2020 zborurile Doha-Bucuresti).

 

Rezerva o cazare cu anulare gratuita pentru vacanta ta cu BOOKING !

 

Informatiile prezentate sunt valabile la data publicarii si pot suferi modificari neasteptate. Inainte de orice calatorie verificati conditiile de intrare in tara respectiva cat si de intoarcere in Romania.

Consultati Restrictii de calatorie in strainatate impuse romanilor cat si Lista verde, tarile din care te intorci in Romania fara a face carantina.

 

Rezerva o masina pentru vacanta ta de la RENTALCARS ! 

Foto  Calatorul Multumit

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii