Acasă Noutati travel Wizz Air schimba politica de bagaje urmand modelul Ryanair

Wizz Air schimba politica de bagaje urmand modelul Ryanair

de Calatorul Multumit

La cateva ore dupa ce Ryanair anuntase modificari in politica sa de bagaje, Wizz Air informeaza pasagerii de cateva schimbari importante tot in politica de bagaje, informatii ce pot fi accesate pe pagina wizzair.com

Din cauza spațiului limitat de la bord, doar pasagerii care achizitioneaza serviciul WIZZ Priority vor putea aduce bagajele de mână în cabină, adica 1 bagaj de mana cu dimensiunile de 55 x 40 x 23 cm precum si 1 geantă mică suplimentară cu dimensiuni maxime de 40 x 30 x 18 cm.

Dacă nu achiziționați WIZZ Priority, puteti transporta cu dumneavoastra in cabina 1 geanta mica de mana de dimensiuni maxime 40 x 30 x 18 cm care trebuie așezată sub scaunul din fată.

Daca bagajul de mână depășește 40 x 30 x 18 cm, acesta trebuie înregistrat gratuit la biroul de check-in și va putea fi recuperat la banda de bagaje din aeroportul de sosire. Pasagerii pot călători cu 1 singur bagaj de mână gratuit (cu dimensiunea maximă de 55 x 40 x 23 cm si o greutate de 10 kg) care nu poate fi adus la bord fara achitarea serviciului Wizz Priority.

Daca veti fi nevoiti sa predati bagajul de mana in aeroport, luati-va o marja suplimentara de timp si aveti grija sa va incadrati in dimensiunile si numarul de kilograme maxim acceptat deoarece bagajul va fi verificat.

In functie de destinatie, Wizz Priority costa intre 5-12 euro/sens achizitionat online si 25 euro achizitionat in aeroport. Informatii din lista de preturi a serviciilor Wizz Air.

Sursa Wizz Air site

Vazand preturile, va recomandam ca in momentul achizitionarii zborului sa stiti si ce fel de bagaj doriti sa transportati, daca sunteti de acord sa il dati la cala sau daca este mai bine sa achizitionati serviciul Wizz Priority pentru a avea in cabina bagajul cu dumneavoastra. 

Wizz Air recomanda tuturor pasagerilor să își aducă în cabină lucrurile importante (documentele de calatorie, pasaportul, articolele de igienă personală cât si obiectele valoroase, cum ar fi bijuteriile, telefoanele, laptopurile, tabletele si camerele foto).

Foto – calatorulmultumit.ro

ABONARE LA NEWSLETTER

Citește mai departe

1 comentariu

eduard 2018-09-14 - 12:04

O politica de bisnitari sau de gainari care doar vor sa mai ciupeasca ceva bani.
Am fost acum cateva zile cu wizzu’ si locurile pentru bagaje din cabina erau cel putin jumatate GOALE.

Răspunde

Lasa un comentariu

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora. OK Detalii